Spørsmål:
Hva er kravene til adressen som er gitt for en amerikansk lisens?
Muzer M0SWT
2017-03-28 19:49:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kommer til å besøke USA snart (jeg bor i Storbritannia), og siden jeg har hørt det er veldig enkelt å få en amerikansk amatørradiolisens, og det er noe som kan være gunstig, tenkte jeg, hvorfor ikke ?

Jeg ser imidlertid at det krever en adresse. Hva er kravene til denne adressen. Spesielt:

  1. Krever de at det er bostedsadresse? Krever de at den er gyldig i en bestemt periode etter at eksamen er tatt (må du holde den oppdatert med noe som faktisk kan nå deg)?
  2. Hva sender de til den ? Noe tilbakevendende eller bare engangs ting?
  3. I hvilken periode sender de vanligvis ting til det etter at du har tatt eksamen?

I utgangspunktet, som du kanskje har gjettet, jeg lurer på om det ville være mulig å bruke hotellets adresse. Jeg antar at jeg alternativt kunne betale for en postboks for en kort stund, eller noe lignende?

Mulig duplikat av [Amatørradio for en nomad] (http://ham.stackexchange.com/questions/5963/amateur-radio-for-a-nomad)
@PhilFrost-W8II Hmm. Den generelle ideen er den samme, men dette dekker _ mer_ enn det (svaret der er ikke fullstendig for dette), og på en rimelig måte. Kanskje lukke den andre retningen hvis dette får et godt svar?
(Jeg har ikke tid til å skrive en akkurat nå ...)
Det svarer stort sett på spørsmålet mitt i praksis (jeg fant det ikke fordi jeg lette etter ord som ikke ble vist i det spørsmålet). Jeg antar at alternativet "finn en venn" sannsynligvis er det mest praktiske.
@PhilFrost-W8II Hva synes du om å lukke i den andre retningen nå? (Ber deg spesielt siden du skrev det andre svaret på det spørsmålet.)
høres bra ut for meg
To svar:
Kevin Reid AG6YO
2017-03-29 00:01:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kravet til adressen er at det er en postadresse de kan bruke til å kommunisere med deg. Det trenger ikke å være en boligadresse, og det trenger ikke engang å være unikt din, bare en som du kan nås på.

§97.23 Postadresse.

Hvert lisensbevilgning må vise tilskuddets riktige navn og postadresse. Postadressen må være i et område der amatørtjenesten er regulert av FCC og hvor mottakeren kan motta postlevering fra United States Postal Service. Tilbakekalling av stasjonslisensen eller suspensjon av operatørlisensen kan føre til at korrespondanse fra FCC returneres som ikke kan leveres fordi tilskuddet ikke oppgav riktig postadresse.


Hva sender de til det? Noe tilbakevendende eller bare engangs ting? I hvilken periode sender de vanligvis ting til det etter at du har tatt eksamen?

Du bør ikke forvente å motta noen e-post, gjentatt eller på annen måte, fra FCC, men e-posten du det mest kritiske behovet for å motta er nettopp den uventede e-posten (varsel om problemer med din operasjon).

Lisenser er nå rent elektroniske (du ser på ULS-databasen; de sender deg ingenting), og det er ingen varsel om fornyelse via post.

Du kan motta "velkommen til å være en skinke" -post fra lokale organisasjoner, og hvem vet hvor raskt det kommer.

Riktig, FCC sender ikke lenger papirlisenser som standard. Du kan be om en online skjønt. Det ser nøyaktig ut som det du skriver ut selv. FCC varsler deg ikke om fornyelse. Den eneste e-posten du får fra FCC er situasjoner du må ta vare på, dvs. at du eller utstyret ditt fungerer feil og overfører en ikke-godkjent måte.
Jim
2017-03-29 00:06:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Utenlandske statsborgere kan få amatørradiolisenser i USA. Boplikten ble henlagt for mange år siden. Du trenger en amerikansk adresse der FCC kan nå deg med offisielle brev eller andre dokumenter. Dette kan være en postkontorboks.

Du må søke om en FRN fra FCC, ettersom du ikke har et personnummer. FRN-er utstedes normalt med din første lisens, men du kan søke om det før du får lisens.

Instruksjoner og lenke for å registrere deg for et FRN: https://apps.fcc.gov/cores/html/Register_New_FRN.htm


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...