Spørsmål:
Hva skal jeg se etter i en antenne for en DVBT-dongle som brukes til SDR?
mart
2014-01-24 19:09:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bruker en billig DVBT-dongle som jeg styrer via RTL-SDR. Akkurat nå et veldig grunnleggende oppsett. Den generelle konsensus ser ut til å være at en lang usb-kabel skal brukes (for å holde støy fra datamaskinen borte fra dongelen) og antennen kobles direkte til dongelen (uten kabel, eller en kort, er dette fordi ogf-jording?) .

Antennen er bare et ganske enkelt teleskopisk stykke metall. Ved å bruke en forsterkningsantenne som jeg fikk tak i, var mottakelsen bedre, med den enkle antennen henter jeg praktisk talt bare støy. Nå vil jeg ha bedre mottakelse uten å bruke mye penger - hva skal jeg se etter? Jeg vil være i stand til å lytte til radiostandardradiostasjoner, men også å bruke den som skanner, så jeg vil nok lete etter en bredbåndsantenne.

Dongelen ble bygget for TV, gjør TV- og RF-antenner har samme tilkoblinger?

Rediger for å legge til
Jeg har en dongle med en PAL-kontakt, ikke en F-kontakt (fra å sammenligne med bilder)

hvem sa 'dongle'?
En svar:
Adam Davis
2014-01-25 00:53:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det finnes en rekke bredbåndsmottakende antenner som markedsføres spesielt som skanneantenner. Uten mer informasjon om hvilke attributter du spesifikt trenger, kan jeg imidlertid ikke anbefale noen spesifikke antenner.

Uten et bilde av kontakten vil det være vanskelig å fortelle deg hva slags adapter du får, men det er usannsynlig å være en BNC-kontakt, som er den vanligste typen for denne typen antenner. Vurder å legge ut et nytt spørsmål med et bilde av anbefalingene om kontakten og adapteren.

Det finnes en rekke PAL til BNC-kontakter tilgjengelig fra mange online kilder:

enter image description here

AFAIK mange / de fleste donglene som har TV-kontakter, har Belling-Lee ("PAL") -kontakter i europeisk stil, ikke F-kontakter i amerikansk stil. Adaptere er også tilgjengelige, men er ikke det samme.
Ah, jeg savnet at det var en DVBT-dongle, du har sannsynligvis rett.
Ja, det er en PAL-kontakt.
Merk at det også er en PAL-kontakt (miniatyr Belling-lee) som kan ha blitt brukt i dongelen. Jeg ser ikke enkle kilder for adaptere for dem, men bildet de eksisterer hvis du har en slik kontakt.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...